2Generations - special events - DJ Bas

EXCLUSEVENTS

Ruim 15 jaar is Bas Dortmundt de trotse eigenaar van Exclusevents. Exclusieve evenementen vormen de oorsprong van Exclusevents. Samen met zijn energieke en bevlogen team heeft hij  inmiddels een scala aan activiteiten en evenementen georganiseerd. Van kleinschalige en intieme evenementen tot vermaarde feesten met meer dan 3000 gasten. Maar ook als allround DJ is Bas met regelmaat te vinden op bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast is Exclusevents organisator van het openbare evenement 2Generations. Meer informatie over dit populaire concept: 2generations

Sinds 2015 is Bas mede eigenaar van het evenementenbureau Levensgenieters, waar hij samen met zakenpartner Rene van Elsland verantwoordelijk is. Levensgenieters staat voor het vieren van hoogtepunten. Met de missie “creating stories” verzorgt Levensgenieters corporate events en incentives. Van creatief concept tot productie; Levensgenieters ontzorgd volledig.

Het middel om uw doel te bereiken zijn creatieve, unieke en strak georganiseerde producties, die in het teken staan van eerstekeer belevingen. Sinds de overname van de B2B tak van Exclusevents vinden alle corporate events plaats via Levensgenieters en fungeert Exclusevents louter als eigenaar van het openbare evenementenconcept 2Generations en concepten als Gala Experience. Bedrijven kunnen bij Levensgenieters terecht voor de gehele organisatie van het evenement. Het bureau gecertificeerde IDEA bureau is met name specialist op het gebied van jubileumfeesten, brandmarketing events, personeelsfeesten, openingen en incentives in binnen- en buitenland en kan zich rekenen tot een top 25 bureaus van Nederland.

ONZE MISSIE

Alle Levensgenieters werken vanuit de Suikersilo te Amsterdam-Halfweg. Meer informatie:

Levensgenieters

Lees meer

GALA EXPERIENCE

Gala Experience is het kerstevenement waar u met uw partner, relaties of collega’s kunt genieten van een avondvullend programma. Ieder jaar vindt het plaats op een mooie bijzondere locatie in de omgeving van Haarlem. De eerste editie vond plaats in het Philharmonie theater, In 2014 hebben wij voor onze 180 gasten de showroom van Svala omgebouwd tot een prachtige evenementenlocatie, vorig jaar hebben we in Hotel Haarlem Zuid een mooi feest gevierd. De staat in het teken van beleven. U wordt verrast met een culinair diner, die uw smaakpapillen doen prikkelen. We zullen u verrassen met verschillende optredens en de slot act zorgt er altijd voor dat er tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

Dit jaar zal Gala Experience plaatsvinden bij Villa Westend in Velsen. Binnenkort meer informatie hierover.

SONY DSC
exclusevents5
IMG_2570
IMG_2525

Exclusevents

150739_905899819420414_6544424909061216046_n

IMG_2475
exclusevents6

"Gala Experience, wat een geweldige avond!"

− Chantal huizen

"Dj BAS voelt het publiek perfect aan!"

− Joep van Opstal

"2Generations, erg genoten van dit geweldige feest!"

− Henry Blok

DJ BAS

DJ Bas is een ervaren all round DJ die geregeld op feesten huwelijken en bedrijfsevenementen draait. Van jaren ’60 tot nu en weer terug; Bas kijkt naar het publiek en stemt daar de sfeer op af. Zelf noemt hij het een trucje; “weten welke muziek voor welk publiek op welk moment aanslaat” Al sinds zijn twaalfde jaar is hij bezig met muziek. Zakgeld ging destijds op in LP ‘s en vanaf zijn middelbare schooltijd stond hij achter de draaitafels.

Neem contact met ons op!

Meer informatie over een van onze Concepten of de mogelijkheden? Mail ons,

Uw naam of bedrijfsnaam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Exclusevents

Suikersilo oost 21
1165 MS Halfweg
bas@exclusevents.nl
+31644684793